Telefoon

0478 - 55 01 56

Individuele FysioSport

Wilt u liever individueel trainen in plaats van in groepsverband? FysioSport Buitenlust biedt u trainingen op eigen risico en verantwoordelijkheid; u bent geheel zelfstandig in onze trainingsruimte actief. 

Er is altijd een fitnesstrainer aanwezig om u te helpen tijdens het sporten of om samen een oefenprogramma op te stellen. Daarnaast zijn er regelmatig fysiotherapeuten in de buurt zijn die u met raad en daad kunnen bijstaan.

Wat kost het?

U kunt een FysioSport maand-, kwartaal- of jaarabonnement afsluiten. U kunt met ieder van deze abonnementen (afhankelijk van de contractduur) onbeperkt trainen. U kunt het abonnement aanschaffen en een trainingssessie reserveren via de MyWellness App. Wilt u stoppen? Dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand.

Klik hier voor de actuele tarieven.

Als u kiest voor Individuele FysioSport dan moet u vooraf een fittest uitvoeren; hieruit volgt een advies ten aanzien van bewegen en uw fitheid. U kunt een fittest plannen bij onze balie of in overleg met een fitnesstrainer.

Reserveren via MyWellness

Een afspraak maken

Nadat u bij een fitnesstrainer of fysiotherapeut bent geweest voor de fittest, kunt u via de MyWellness app  een abonnement kopen. Via deze app is het ook mogelijk om een trainingssessie te reserveren. Klik hier voor het stappenplan om de MyWellness app te installeren op uw telefoon. U kunt via de app op uw telefoon of via de gele knop 'FysioSport reserveren' op de homepage van deze website een trainingssessie reserveren. 

Een afspraak annuleren 

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op het gereserveerde tijdstip? Dan verzoeken wij u vriendelijk om de afspraak te annuleren zodat iemand anders de mogelijkheid krijgt om te komen sporten. U kunt de afspraak zelf annuleren via de MyWellness app.

Rooster

Bekijk het rooster van de vrije fitness uren via de MyWelness app.

Aanmelden

Meld u telefonisch aan voor de individuele FysioSport via 0478-550156 of vul ons aanmeldformulier in. Uiteraard kan het ook rechtstreeks in aansluiting op uw behandeling bij uw fysiotherapeut.

Aanmeldformulier
© 2024
Created by