Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Individuele FysioSport

Wilt u liever individueel trainen in plaats van in groepsverband? FysioSport Buitenlust biedt u trainingen op eigen risico en verantwoordelijkheid; u bent geheel zelfstandig in onze trainingsruimte actief. Deze mogelijkheid bestaat echter uitsluitend indien u bij ons in behandeling bent geweest en direct aansluitend aan de behandeling verder wilt werken aan uw kracht en/of conditieniveau.

Er is geen begeleiding zoals bij de groepstrainingen. Wel zal er regelmatig een fysiotherapeut in de buurt zijn die u met raad en daad kan bijstaan. Mocht u alleen in de oefenzaal aan het sporten zijn dan verzoeken wij u om het alarm dat bij de infobalie hangt, bij u te dragen.

Wat kost het?

U kunt een FysioSport kwartaalabonnement afsluiten. Dit kwartaalabonnement houdt in dat u 3 maanden onbeperkt kunt trainen. De kosten voor dit abonnement zijn € 67,50 per kwartaal. Dit gaat via automatische incasso en heeft een doorlopend karakter. Wilt u stoppen? Dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand.

Als u kiest voor Individuele FysioSport dan moet u vooraf een fittest uitvoeren; hieruit volgt een advies ten aanzien van bewegen en uw fitheid.  Deze fittest kost € 37,50 en duurt een half uur. In dit tijdsbestek is er geen tijd om u te begeleiden in de sportzaal. Indien dat nodig blijkt te zijn, kunnen er nog één of meerdere afspraken ingepland worden á 37,50 per half uur. Bij een medische indicatie is er een mogelijkheid dat u deze kosten bij uw aanvullende zorgverzekering kunt declareren.

Rooster

De mogelijkheden tot het individuele sporten zijn dagelijks van maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 19.00 uur en vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.

Fitnessuren Individuele FysioSport

Let op: dit is uitgezonderd van de tijden van de groepsfitness!

Fitnessuren GroepsFysioSport

Aanmelden

Meld u telefonisch aan voor de individuele FysioSport via 0478-550156 of vul ons aanmeldformulier in. Uiteraard kan het ook rechtstreeks in aansluiting op uw behandeling bij uw fysiotherapeut.

Aanmeldformulier
© 2020
Created by