Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Individuele FysioSport

Wilt u liever individueel trainen in plaats van in groepsverband? FysioSport Buitenlust biedt u trainingen op eigen risico en verantwoordelijkheid; u bent geheel zelfstandig in onze trainingsruimte actief. Deze mogelijkheid bestaat echter uitsluitend indien u bij ons in behandeling bent geweest en direct aansluitend aan de behandeling verder wilt werken aan uw kracht en/of conditieniveau.

Er is geen begeleiding zoals bij de groepstrainingen. Wel zal er regelmatig een fysiotherapeut in de buurt zijn die u met raad en daad kan bijstaan. Mocht u alleen in de oefenzaal aan het sporten zijn dan verzoeken wij u om het alarm dat bij de infobalie hangt, bij u te dragen.

Wat kost het?

U kunt een FysioSport kwartaalabonnement afsluiten. Dit kwartaalabonnement houdt in dat u 3 maanden onbeperkt kunt trainen. De kosten voor dit abonnement zijn € 67,50 per kwartaal. Dit gaat via automatische incasso en heeft een doorlopend karakter. Wilt u stoppen? Dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand.

Als u kiest voor Individuele FysioSport dan moet u vooraf een fittest uitvoeren; hieruit volgt een advies ten aanzien van bewegen en uw fitheid.  Deze fittest kost €40,00 en duurt een half uur. In dit tijdsbestek is er geen tijd om u te begeleiden in de sportzaal. Indien dat nodig blijkt te zijn, kunnen er nog één of meerdere afspraken ingepland worden á €40,00 per half uur. Bij een medische indicatie is er een mogelijkheid dat u deze kosten bij uw aanvullende zorgverzekering kunt declareren.

Reserveren via SuperSaas

Een afspraak maken

Nadat u een abonnement heeft afgesloten, ontvangt u van ons een inlogcode en wachtwoord. Met deze gegevens kunt u via ons online boekingssysteem SuperSaas een sportsessie reserveren. Klik op de gele knop 'Boek vrije FysioSport' op de homepage van deze website of klik hier om in te loggen bij SuperSaas. 

Een afspraak annuleren 

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op het gereserveerde tijdstip? Dan verzoeken wij u vriendelijk om de afspraak te annuleren zodat iemand anders de mogelijkheid krijgt om te komen sporten. U kunt de afspraak zelf annuleren via SuperSaas. Klik hier voor het stappenplan om een sportsessie te annuleren.

Rooster

De mogelijkheden tot het individuele sporten zijn dagelijks van maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 19.00 uur en vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.

Fitnessuren Individuele FysioSport

Let op: dit is uitgezonderd van de tijden van de groepsfitness!

Fitnessuren GroepsFysioSport

Aanmelden

Meld u telefonisch aan voor de individuele FysioSport via 0478-550156 of vul ons aanmeldformulier in. Uiteraard kan het ook rechtstreeks in aansluiting op uw behandeling bij uw fysiotherapeut.

Aanmeldformulier
© 2022
Created by