Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Sporten met COPD

Heeft u een aandoening aan de luchtwegen waardoor ademen soms lastig is? Zoals astma of COPD? Ook met een longemfyseem of chronische bronchitis is bewegen mogelijk en zelfs aan te raden. Bewegen geeft lucht!

Een chronische ziekte is niet te herstellen. Maar een goede aanpak draagt wel bij aan een minder snelle achteruitgang van de longen. Onze fysiotherapeut begeleidt u en kijkt:

  • welk effect bewegen heeft op uw gezondheid;
  • hoe u verantwoord kunt gaan bewegen op een wijze die bij uw conditie past;
  • welke oefeningen met kracht- en cardio-fitnessapparaten voor u het beste werken;
  • welke ademhalingstechnieken u beheerst.

Onze fysiotherapeuten adviseren, trainen en ondersteunen u bij het verleggen van lichamelijke grenzen. Zij zijn gespecialiseerd in het opstellen van een programma om u zo fit mogelijk te krijgen zodat u zonder problemen en met zelfvertrouwen in het dagelijks leven functioneert.

Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/module/mod_tabs/class/class.tabs.php on line 217 Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/module/mod_tabs/class/class.tabs.php on line 217

Wanneer

Maandag  11.00 - 12.00
Dinsdag   10.00 - 11.00
Vrijdag    11.00 - 12.00

Wat kost het?

Informeer bij de fysiotherapeut of het secretariaat naar de kosten. Een eventuele vergoeding is afhankelijk van uw (aanvullende) zorgverzekering.

Aanmelden

Bel 0478-550156 of vul ons aanmeldformulier in om u aan te melden. Of kom langs en meld u aan bij onze receptioniste.

Aanmeldformulier
© 2023
Created by