Telefoon

0478 - 55 01 56

MamaActief

Als de bevalling achter de rug is, ga je de dagelijkse dingen weer oppakken en wordt het wellicht ook tijd om aan de fysieke gesteldheid te gaan werken. Wil je dat graag onder begeleiding van een fysiotherapeute doen? Volg dan de cursus MamaActief.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 1 uur, waarin de algemene conditie en kracht van buikspieren, bekkenbodemspieren en bilspieren aan bod komt. Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan de stabiliteit van het bekken. De eerste les is het mogelijk ervaringen uit te wisselen over de bevalling en is de baby zeer welkom. De andere lessen zullen alleen voor Mama zijn en wordt er intensief geoefend om weer ‘back in shape’ te komen.

Op 22 april 2024 start een nieuwe MamaActief cursus. Dus als het je leuk lijkt om elkaar te ontmoeten en je hebt zin om weer actief te worden, meld je dan aan via vhellegers@fysiotherapievenray.nl

Kosten: €66,-

Aanmelden

Bel 0478-550156 of vul ons inschrijfformulier in om u aan te melden! U kunt uiteraard ook langskomen op de praktijk en u aan de balie aanmelden.

Aanmeldformulier
© 2024
Created by