Telefoon

0478 - 55 01 56

FysioSport

Wat is FysioSport?

FysioSport is ideaal om op een leuke en ontspannende manier aan uw conditie en gezondheid te werken. Door regelmatig aan sport of beweging te doen, zult u merken dat u minder snel moe wordt en dat uw lichaam zich in een betere conditie gaat bevinden.

Er is altijd een fitnesstrainer aanwezig om u te helpen tijdens het sporten of om samen een oefenprogramma op te stellen. Daarnaast zijn er regelmatig fysiotherapeuten in de buurt zijn die u met raad en daad kunnen bijstaan.

Voor wie?

FysioSport Buitenlust is ideaal als u:

  • aan uw gezondheid en conditie wilt werken;
  • lang niet hebt gesport en het verantwoord weer op wilt pakken;
  • klachten heeft aan uw houdings- en/of bewegingsapparaat;
  • last heeft van wat stijver wordende gewrichten;
  • een blessure heeft of blessuregevoelig bent;
  • hart- of longproblemen heeft;
  • overgewicht heeft.

Aanmelden

Bel 0478-550156 of vul ons aanmeldformulier in om u aan te melden. Of kom langs en meld u aan bij onze receptioniste.

Aanmeldformulier

Wat kost het?

U kunt een FysioSport abonnement afsluiten voor 1 maand of 3 maanden. U kunt met ieder van deze abonnementen (afhankelijk van de contractduur) onbeperkt trainen. U kunt het abonnement aanschaffen en een trainingssessie reserveren via de TechnoGym app. Wilt u stoppen? Dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand.

Klik hier voor de actuele tarieven.

Voordat u begint met FysioSport plannen wij een intake met een fittest; hieruit volgt een advies ten aanzien van bewegen en uw fitheid. U kunt een intake plannen bij onze balie of in overleg met een fitnesstrainer.

Reserveren via MyWellness

Een afspraak maken

Nadat u bij een fitnesstrainer of fysiotherapeut bent geweest voor de fittest, kunt u via de TechnoGym app een abonnement kopen. Via deze app is het ook mogelijk om een trainingssessie te reserveren. U kunt via de app op uw telefoon of via de gele knop 'FysioSport reserveren' op de homepage van deze website een trainingssessie reserveren. 

Een afspraak annuleren 

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op het gereserveerde tijdstip? Dan verzoeken wij u vriendelijk om de afspraak te annuleren zodat iemand anders de mogelijkheid krijgt om te komen sporten. U kunt de afspraak zelf annuleren via de TechnoGym app.

Rooster

Bekijk het rooster voor beschikbare fitness uren via de TechnoGym app.

© 2024
Created by