Telefoon

0478 - 55 01 56

FysioSport

Wat is FysioSport?

FysioSport is ideaal om op een leuke en ontspannende manier aan uw conditie en gezondheid te werken. Door regelmatig aan sport of beweging te doen, zult u merken dat u minder snel moe wordt en dat uw lichaam zich in een betere conditie gaat bevinden.

Er is altijd een fitnesstrainer aanwezig om u te helpen tijdens het sporten of om samen een oefenprogramma op te stellen. Daarnaast zijn er regelmatig fysiotherapeuten in de buurt zijn die u met raad en daad kunnen bijstaan.

Voor wie?

FysioSport Buitenlust is ideaal als u:

  • aan uw gezondheid en conditie wilt werken;
  • lang niet hebt gesport en het verantwoord weer op wilt pakken;
  • klachten heeft aan uw houdings- en/of bewegingsapparaat;
  • last heeft van wat stijver wordende gewrichten;
  • een blessure heeft of blessuregevoelig bent;
  • hart- of longproblemen heeft;
  • overgewicht heeft.

Aanmelden

Bel 0478-550156 of vul ons aanmeldformulier in om u aan te melden. Of kom langs en meld u aan bij onze receptioniste.

Aanmeldformulier

Wat kost het?

U kunt een FysioSport abonnement afsluiten voor 1 maand of 3 maanden. U kunt met ieder van deze abonnementen (afhankelijk van de contractduur) onbeperkt trainen. U kunt het abonnement aanschaffen en een trainingssessie reserveren via de MyWellness App. Wilt u stoppen? Dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand.

Klik hier voor de actuele tarieven.

Voordat u begint met FysioSport plannen wij een intake met een fittest; hieruit volgt een advies ten aanzien van bewegen en uw fitheid. U kunt een intake plannen bij onze balie of in overleg met een fitnesstrainer.

Reserveren via MyWellness

Een afspraak maken

Nadat u bij een fitnesstrainer of fysiotherapeut bent geweest voor de fittest, kunt u via de MyWellness app  een abonnement kopen. Via deze app is het ook mogelijk om een trainingssessie te reserveren. Klik hier voor het stappenplan om de MyWellness app te installeren op uw telefoon. U kunt via de app op uw telefoon of via de gele knop 'FysioSport reserveren' op de homepage van deze website een trainingssessie reserveren. 

Een afspraak annuleren 

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op het gereserveerde tijdstip? Dan verzoeken wij u vriendelijk om de afspraak te annuleren zodat iemand anders de mogelijkheid krijgt om te komen sporten. U kunt de afspraak zelf annuleren via de MyWellness app.

Rooster

Bekijk het rooster voor beschikbare fitness ure via de MyWelness app.

© 2024
Created by