Telefoon

0478 - 55 01 56

Fieke Linskens

Specialisaties

  • Master Psychosomatische fysiotherapie i.o.
  • Master Fysiotherapiewetenschappen
  • Oedeemtherapeut

Sinds februari 2019 werk ik bij Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en FysioSport Buitenlust. Na het afronden van de opleiding tot algemeen fysiotherapeut ben ik begonnen met de master Klinische Gezondheidswetenschappen, richting Fysiotherapiewetenschap. Deze studie richt zich op de wetenschappelijke kant van fysiotherapie waarbij onderzoek gedaan wordt naar verschillende aspecten van fysiotherapie zoals diagnose of de meest effectieve behandeling. In juli 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapiewetenschapper.

In een vakgebied dat altijd in beweging is, is het voor mij onmogelijk om stil te staan. Ik ben constant op zoek naar verbeteringen en nieuwe uitdagingen. In september 2022 ben ik gestart met de master Psychosomatische fysiotherapie. Dit specialisme richt zich op de behandeling van klachten die met spanning of stress te maken hebben of met onbegrepen lichamelijke klachten. De afgelopen jaren zien wij deze doelgroep in onze praktijk erg toenemen. 

Ik ben trots op wat wij allemaal te bieden hebben in onze praktijk en zorg daarom voor de verspreiding van alle nieuwtjes via onze nieuwsbrief, website en Sociale Media. 

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met wielrennen, yoga of wandelen. 

BIG registratienummer: 19925426704

Publicaties:

Terug naar onze mensen
© 2024
Created by