Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Loes Verbakel

Specialisaties

  • Hand- en polsproblematiek
  • ParkinsonNet

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd over het functioneren van het menselijk lichaam. Het herstellend vermogen van het lichaam om structuren weer op sterkte te krijgen die het bewegen weer mogelijk maken is ongekend. Echter gaat het herstel niet altijd even voorspoedig en ga ik samen met de cliënt op zoek naar de factoren die dit herstel belemmeren.

Sinds ik werkzaam ben als fysiotherapeut blijft het me verbazen hoe veerkrachtig en krachtig een mens (zowel fysiek als psychisch) kan zijn. Soms is de balans tussen wat we willen en kunnen zoek, en gaan we samen opzoek naar de manier om weer in balans te komen.

Bij mijn specialisme hand- en pols komt dit nog duidelijker naar voren. Iedereen is anders en doet andere dingen, waardoor de behandeling voor eenzelfde klacht voor iedereen verschillend kan zijn. Bij fysiotherapie voor Parkinson blijft het ook zoeken naar de balans, niet alleen in letterlijke, maar ook in figuurlijke zin. Door middel van oefeningen werk ik samen met de cliënt aan het optimaliseren van de balans. Een goede behandeling valt of staat bij een duidelijke uitleg over de klachten, het beloop van de klachten en het te verwachten herstel. Advies geven is dus wellicht wel de belangrijkste factor voor een goed herstel.

Naast mijn werk ben ik graag bezig met sporten en bewegen, met volleybal in het bijzonder. Daarnaast luister en maak ik graag muziek en ben ik actief in het Reuverse verenigingsleven. 

BIG Registratienummer 59919840404

Terug naar onze mensen
© 2022
Created by