Telefoon

0478 - 55 01 56

Loes Verbakel

Specialisaties

  • Hand- en polsproblematiek
  • ParkinsonNet

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd over het functioneren van het menselijk lichaam. Het herstellend vermogen van het lichaam om structuren weer op sterkte te krijgen die het bewegen weer mogelijk maken is ongekend. Echter gaat het herstel niet altijd even voorspoedig en ga ik samen met de cliënt op zoek naar de factoren die dit herstel belemmeren.

Sinds ik werkzaam ben als fysiotherapeut blijft het me verbazen hoe veerkrachtig en krachtig een mens (zowel fysiek als psychisch) kan zijn. Soms is de balans tussen wat we willen en kunnen zoek, en gaan we samen opzoek naar de manier om weer in balans te komen.

Bij mijn specialisme hand- en pols komt dit nog duidelijker naar voren. Iedereen is anders en doet andere dingen, waardoor de behandeling voor eenzelfde klacht voor iedereen verschillend kan zijn. Bij fysiotherapie voor Parkinson blijft het ook zoeken naar de balans, niet alleen in letterlijke, maar ook in figuurlijke zin. Door middel van oefeningen werk ik samen met de cliënt aan het optimaliseren van de balans.

Naast mijn werk ben ik graag actief bezig met sporten en bewegen, met volleybal in het bijzonder. Daarnaast luister en maak ik graag muziek en ben ik actief in het Reuverse verenigingsleven.

BIG Registratienummer 59919840404

Terug naar onze mensen
© 2019
Created by