Telefoon

0478 - 55 01 56

Wandeling St. Anna

Met groot genoegen zou ik jullie weer willen uitnodigen om deel te nemen aan ons loopevenement voor en met cliënten die COPD, Claudicatio Intermittens en/of Parkinson hebben. Dit zal plaatsvinden op donderdag 6 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur, op het St. Annaterrein te Venray. Een mooie datum omdat in die week de Venrayse avondvierdaagse gelopen wordt. 

 

Deze wandeling wordt georganiseerd voor alle cliënten met de aandoening COPD, Claudicatio Intermittens of Parkinson die onder behandeling staan of hebben gestaan bij Petra Bus, Vivian Hellegers, Ewald Overbeek, Loes Verbakel of een van onze andere collega’s. St Anna is inmiddels bekend terrein, maar we zullen er met z’n allen weer een gezellige ochtend van maken.  

 

Tijdens het wandelen zal er naar uw gelopen meters en eventueel saturatie, hartslag en looppatroon gekeken worden. Aan de hand hiervan kunt u adviezen meekrijgen met betrekking tot uw klachten en wanneer u vragen heeft kunnen deze dan gesteld worden.  

 

Deze ochtend zal o.a. worden ondersteund door Vivian Hellegers, Sidney Loonen en Petra Bus. 

 

Wij vragen u om vóór vrijdag 31 mei te laten weten of u wel of niet aanwezig bent. Reageren kan via de mail pbus@fysiotherapievenray.nl of vhellegers@fysiotherapievenray.nl of eoverbeek@fysiotherapievenray.nl . Indien u niet bezit over een e-mailadres kunt u het persoonlijk doorgeven of bellen naar de praktijk. 

 

Voor vragen of informatie neemt u contact op met Petra, Vivian of Ewald. 

 

Wij hopen u op donderdag 6 juni om 10.00 te mogen begroeten op het St. Annaterrein. Indien u goed ter been bent, dan graag op de centrale parkeerplaats bij de ingang parkeren (vanaf de Noordsingel rechtdoor). Wanneer u minder ver kunt lopen kan de slagboom voor u opengemaakt worden door de beheerder en dan kunt u de eerste weg linksaf en daar parkeren. We zullen ook met pijlen aangeven waar u moet zijn.

 

 Met vriendelijke groet, 

 

Vivian Hellegers en Petra Bus: Claudicatio Intermittens, COPD, Chronisch ZorgNet 

Ewald Overbeek: ParkinsonNet 

Sidney Loonen, fitnesstrainer

Terug naar overzicht
Wandeling St. Anna
© 2024
Created by