Telefoon

0478 - 55 01 56

Let's move for a better world

Let's Move for a Better World
Help mee een betere, gezondere wereld te bouwen door deel te nemen aan de wereldwijde campagne tegen lichamelijke inactiviteit van 12 tot 27 maart 2024. 

Waarom deze campagne?

Een zittende levensstijl brengt ons steeds dichter bij het punt waarop er geen weg terug meer is. Als deze trend doorgaat, zal in 2035 1 op de 4 mensen zwaarlijvig zijn en 1 op de 2 zal overgewicht of obesitas hebben volgens de World Obesity Atlas 2023.

Tegen 2030 zullen er bijna 500 miljoen nieuwe gevallen van chronische ziekten zijn die toe te schrijven zijn aan lichamelijke inactiviteit, in het bijzonder hypertensie en depressie. Daarnaast zegt 50% van de bevolking dat ze nooit of slechts af en toe aan lichaamsbeweging doen.

Hoe kan ik bijdragen?

Fitnessclubs, hotels, universiteiten en bedrijven kunnen zich aanmelden voor de uitdaging en hun leden betrekken bij het verzamelen van MOVE's en het doneren van Wellness Kits aan lokale verenigingen.

Doneer je MOVEs om lichamelijke inactiviteit te bestrijden

MOVE's zijn de ultieme meeteenheid voor een objectieve beoordeling van je levensstijl op basis van de fysieke activiteit die je beoefent, ongeacht je geslacht, leeftijd of fitnessniveau. Alle acties waarbij je beweegt, worden nauwkeurig gevolgd en gemonitord. 

Voor elke 1.000.000 MOVE's die door je gemeenschap worden verzameld, kom je in aanmerking om een Wellness Kit* te ontvangen.

Meld je aan voor deze actie via de MyWelness app en spaar met ons mee! 

Terug naar overzicht
Let's move for a better world
© 2024
Created by