Telefoon

0478 - 55 01 56

Samenwerking PLUS

Artikel Peel en Maas - donderdag 13 juli 2023
Foto: Antoon Jeuken 

Fysiotherapie Buitenlust Venray en PLUS Guido van Dijck zijn een samenwerking aangegaan ten behoeve van de medewerkers van de supermarkt in de Venrayse wijk Landweert. 

"Die samenwerking houdt in dat we aan de lichamelijke gesteldheid, fysieke inspanning en het geluksgevoel van onze medewerkers werken", legt Guido van Dijck uit. "Mensen die goed in hun vel zitten omdat ze voldoende en op de juiste manier bewegen, eventuele lichamelijke bewegingsklachten verholpen hebben en geen last meer ervaren van de oude klachten, kunnen een geluksgevoel ervaren. Dit positieve gevoel kan weer resulteren in een lager ziekteverzuim op het werk."

De PLUS-medewerkers krijgen bij acute klachten binnen 24 uur een behandeling van een van de therapeuten. "Daarnaast kunnen we een korting geven op een behandeltraject bij lichamelijke bewegingsklachten, indien niet of onvoldoende gedekt door de verzekeraar", vervolgt van Dijck. "Wanneer mensen twijfelen, bieden we een gratis screening aan waarin ze met een therapeut bekijken wat de lichamelijke gesteldheid is op bewegingsgebied en wat een eventueel behandelplan zou kunnen zijn. Dit is geheel rijblijvend. En als laatste krijgen de medewerkers de mogelijkheid om tegen aangepaste tarieven begeleid te sporten in de moderne sportaccommodatie van de fysiotherapiepraktijk. De begeleiding wordt gedaan door de gespecialiseerde trainers en/of fysiotherapeuten van de praktijk en is altijd op maat voor elke sporter individueel, op wat de sporter nodig heeft. Daar worden de oefeningen op aangepast en de therapeut bekijkt of de oefeningen goed uitgevoerd worden."

De sportende medewerkers ontvingen maandag uit handen van Guido van Dijck en (sport)fysiotherapeut Brendan Rijsdijk van Buitenlust een nieuw sportshirt waarmee ze lekker kunnen sporten. 

Wilt u ook uw werknemers stimuleren om meer te bewegen en bent u geïntereseerd in een samenwerking? Informeer naar de mogelijkheden bij Brendan Rijsdijk: brijsdijk@fysiotherapievenray.nl 

Terug naar overzicht
Samenwerking PLUS
© 2024
Created by