Telefoon

0478 - 55 01 56

Samenwerking met Ready | Play

Wij zijn trotse partner van Ready | Play, om de gezondheid en prestaties van de Venrayse tenniss(t)ers te optimaliseren.
Lees hieronder het stukje om kennis te maken met Ready | Play.

"Wij zijn twee jonge ondernemers met een grote passie voor tennis. In februari hebben wij een tennisorganisatie in Venray opgericht en in medio april zijn wij volledig gestart met het verzorgen van de trainingen op TC Venray. Naast de recreatieve clubtrainingen ligt ons hart ook bij het geven van prestatietrainingen aan jeugd en jongvolwassenen die dezelfde passie voor de tennissport delen als ons. Inmiddels hebben wij ons team uitgebreid met een aantal jonge tennistrainers die bomvol prestatieve tenniservaring zitten en daarnaast zijn wij om de prestatieve spelers nog extra te ontwikkelen de samenwerking aangegaan met een ervaren bewegingstrainer.

Wij zijn daarom ontzettend blij dat we samen met Fysiotherapie Buitenlust de professionele benadering van de tennissport door kunnen zetten voor zowel de recreatieve als de prestatieve spelers. Naar onze mening is het onderhouden van je fysieke gesteldheid enorm belangrijk wanneer je met je sport bezig bent ongeacht het niveau of ambitie. Fysiotherapie Buitenlust deelt het enthousiasme en de drive om Venray op een hoger niveau te brengen op tennisgebied. Wij kijken enorm uit naar de sportieve samenwerking en hebben het volste vertrouwen in de professionaliteit van fysiotherapie Buitenlust".

Terug naar overzicht
Samenwerking met Ready | Play
© 2024
Created by