Telefoon

0478 - 55 01 56

Wandeling St. Anna

Beste heer/mevrouw, 

Met groot genoegen zou ik jullie weer willen uitnodigen om deel te nemen aan ons loopevenement voor en met cliënten die COPD, Claudicatio Intermittens en/of Parkinson hebben. Dit zal plaatsvinden op donderdag 8 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur, op het St. Annaterrein te Venray. Een mooie datum omdat in die week de Venrayse avondvierdaagse gelopen wordt. 

Deze wandeling wordt georganiseerd voor alle cliënten met de aandoening COPD, Claudicatio Intermittens of Parkinson die onder behandeling staan of hebben gestaan bij Petra Bus, Vivian Hellegers, Ewald Overbeek en Loes Verbakel of een van onze andere collega's. De route is inmiddels bekend, maar we zullen er met z'n allen weer een gezellige ochtend van maken. 

Tijdens het wandelen zal er naar uw gelopen meters en eventueel saturatie, hartslag en looppatroon gekeken worden. Aan de hand hiervan kunt u adviezen meekrijgen met betrekking tot uw klachten en wanneer u vragen heeft kunnen deze dan gesteld worden. 

Deze ochtend zal o.a. worden ondersteund door Vivian Hellegers, Loes Verbakel en Petra Bus. 

Wij vragne u om vóór vrijdag 2 juni te laten weten of u wel of niet aanwezig bent. Reageren kan via de mail pbus@fysiotherapievenray.nl of vhellegers@fysiotherapievenray.nl of lverbakel@fysiotherapievenray.nl indien u niet bezit over een e-mailadres kunt u het persoonlijk doorgeven of bellen naar de praktijk. 

Voor vragen of informatie neemt u contact op met Petra, Vivian, Ewald of Loes. 

Wij hopen u op donderdag 8 juni om 10.00 uur te mogen begroeten op het St. Annaterrein. U kunt deze inrijden vanaf de Noordsingel, vanaf daar zal worden aangegeven waar u moet zijn. 

Met vriendelijke groet, 

Vivian Hellegers en Petra Bus (Claudicatio Intermittens, COPD, Chronisch Zorgnet)
Ewald Overbeek en Loes Verbakel (ParkinsonNet) 

Terug naar overzicht
Wandeling St. Anna
© 2024
Created by