Telefoon

0478 - 55 01 56

Afscheid Hennie

26 april aanstaande is mijn laatste werkdag op deze bijzondere plek; de receptie van Fysiotherapie, Acupunctuur en Fysiosport Buitenlust. 7,5 jaar heb ik iedere dag genoten. Geen enkele dag was hetzelfde. Veel mensen ontmoet. Veel verhalen gehoord, met een lach en een traan. Gemotiveerde mensen om van hun klachten af te komen, om actief bezig te zijn. Veel kopjes koffie, cappuccino en chocomel gegeven aan de mensen in de wachtkamer.

Ik heb geprobeerd om het zo aangenaam mogelijk te maken. De sporters niet te vergeten. Ook ik heb ervaren dat bewegen GOED voor je is. Wij hebben een prachtige sportzaal. Maak er gebruik van als het kan. Het is goed voor lijf en leden.

Hoe ga ik mijn vrije tijd invullen? Eerst hopelijk genieten van een mooi voorjaar en heerlijke zomer. Nog meer genieten van onze kleinkinderen. Het Pieterpad verder lopen Na 2 etappes ( 2 jaar geleden ) is het nu tijd om dit af te werken. Meer fietsen en wandelen. Ik sta voor alles open en laat mij verrassen wat er nog op mijn pad komt. In ieder geval niet thuis achter de geraniums zitten

Lieve mensen, ik ga jullie zeker missen. Blijf gezond en geniet van iedere dag! 

Ook mijn lieve collega’s, bedankt voor de afgelopen 7,5 jaar. Ook jullie ga ik zeker missen.

Dikke kus, 

Hennie

Terug naar overzicht
Afscheid Hennie
© 2024
Created by