Telefoon

0478 - 55 01 56

Samenwerking met ViaSana

Start gezamenlijk 1,5 lijns spreekuur in samenwerking met Kliniek ViaSana

In februari 2023 start Physican Assistant Manon van Someren van Kliniek ViaSana (Mill) met een gezamenlijk spreekuur binnen onze praktijk. Hiermee wordt de samenwerking tussen de eerstelijnszorg en medisch specialisten van ViaSana versterkt. Dit initiatief draagt bij aan de juiste zorg op de juiste plek: patiënten krijgen sneller een goed behandelplan en onnodige verwijzingen naar de tweede lijn worden voorkomen. Patiënten die verzekerd zijn voor fysiotherapie komen in aanmerking voor dit spreekuur.

Even voorstellen..

Ik ben Manon van Someren, geboren in 1990 te Eindhoven. Werkzaam bij kliniek ViaSana vanaf 1 augustus 2022 als Physician Assistant (PA). Inmiddels werk ik 13 jaar binnen het orthopedie vak, waarbij ik voorheen als verpleegkundige heb gewerkt en nu vijf jaar werkzaam ben als Physician Assistant. Ik ben opgeleid om zelfstandig geneeskundige zorg te bieden aan patiënten binnen de orthopedie.

We zien in de kliniek vaak patiënten die we weer terugsturen naar de fysiotherapeut voor een behandelplan. Als ik de patiënten ter plaatse bij de fysiotherapeut al kan zien, hoeven ze niet eerst naar ViaSana te komen. Als blijkt dat toch een medisch specialist ingeschakeld moet worden, dan zijn de lijnen kort. We kunnen snel een afspraak plannen bij de juiste specialist en eventueel direct een MRI-scan of röntgenfoto maken. Dat maakt het gezamenlijke spreekuur erg waardevol.

Met mijn brede kennis en ervaring kom ik graag een bijdrage leveren in het anderhalve lijnsspreekuur in jullie praktijk. Ik vind het leuk om kennis en ervaring uit te wisselen en sta open om nieuwe dingen van jullie te mogen leren. Ik kijk uit naar een leerzame en fijne samenwerking!

Terug naar overzicht
Samenwerking met ViaSana
© 2024
Created by