Telefoon

0478 - 55 01 56

Veranderingen zorgverzekeringen 2023

Beste cliënten van onze praktijk, 

 

In deze periode voor het einde van het jaar worden de voorwaarden en tarieven voor fysiotherapie bekend gemaakt door de zorgverzekeraars.  

Alle zorgverzekeraars blijven met hun tarieven ver onder de marktprijs. Tarieven zijn zelfs zo laag, dat het voor fysiotherapeuten steeds moeilijker wordt goede kwaliteit van zorg te blijven verlenen. Daarnaast worden er zo veel eisen gesteld aan kwaliteit en administratie, dat de tijd die we willen en kunnen besteden aan zorg aan de cliënt steeds minder wordt.  

Daarom hebben we tot onze spijt besloten met Zorg en Zekerheid/AZVZ, Caresq/Eucare (Aevitae) èn ASR/Ditzo en hun labels géén contract af te sluiten. Indien u bij voornoemde zorgverzekeringen verzekerd bent, kunnen wij vanaf 1 Januari de behandeling niet rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekering. Natuurlijk bent u bij ons van harte welkom, maar in dat geval krijgt u van ons een particuliere nota die u direct aan de balie moet voldoen en daarna kunt indienen bij uw zorgverzekering. Uw zorgverzekering bepaalt wat u daarvan vergoed krijgt. 

Met VGZ, IZZ, IZA, CZ, Zilveren Kruis/Achmea, Menzis, DSW, ONVZ en ENO en alle labels daarvan hebben wij wel een zorgovereenkomst gesloten! Voor deze verzekeringen declareren wij voor basisverzekering en, mits aanvullend verzekerd, ook voor de aanvullende verzekering rechtstreeks aan verzekeraar. 

Wij proberen onze zorg aan u zo goed mogelijk te blijven verlenen. Heeft u vragen ten aanzien van uw zorgverzekering dan kunt natuurlijk altijd bij één van ons terecht. 

Met vriendelijke groet, 

Uw team Fysiotherapie, Acupunctuur en FysioSport Buitenlust, 

Namens deze, 

Ewald Overbeek en Brendan Rijsdijk. 

 

Terug naar overzicht
Veranderingen zorgverzekeringen 2023
© 2024
Created by