Telefoon

0478 - 55 01 56

Update trainingsruimte 2

Beste FysioSporter,

 

U heeft vorige week via onze (digitale) informatiebrief gelezen dan wel gehoord van uw fysiotherapeut/trainer, dat er grote veranderingen aankomen in onze oefenzaal en uw manier van trainen. In deze brief willen we u de praktische informatie geven, zodat we vloeiend over kunnen naar de nieuwe situatie.

Allereerst gaan we werken met de MyWellness app. Middels deze app kunt u uw trainingen boeken, uw trainingsprogramma zien en aanpassen, oefenprogramma’s gebruiken en nog veel meer. Met deze app kunnen we u beter begeleiden en u kunt makkelijker uw trainingen boeken en beheren en controle uitoefenen op uw eigen programma en uw vorderingen in de gaten houden. Vanaf maandag 19 september kunt u zich bij een van de teamleden melden en deze zal u informeren om de MyWellness app te downloaden en te activeren.

Ook meldden we u al dat de tarieven gaan veranderen. Dat houdt in dat een maandabonnement €27,50 kost, een 3 maanden abonnement €80,- kost en het jaarabonnement gaat naar €315. Deze abonnementskosten kunt u voortaan betalen via de MyWellness app op uw smartphone of via de MyWellness website. De nieuwe tarieven gaan pas vanaf 17 oktober in, de eerste week van oktober is dus gratis!

Vanaf 17 oktober is het voortaan mogelijk om ook op zaterdag van 11 tot 15 uur en zondag van 9 tot 13 uur uw vrije FysioSport sessie te plannen. Er zullen per uur vaak ook meer personen mogen trainen.

Tevens gaat u een bandje om uw pols gebruiken met daarin een chip. Met dit bandje kunt u inchecken op de kiosk meteen rechts in de oefenzaal als u binnenkomt (die staat er pas als de nieuwe zaal ingericht is). Op de chip staat onder andere uw trainingsprogramma. U kunt bij elk apparaat inloggen middels het bandje en u kunt uw geprogrammeerde training zien, met andere woorden het apparaat stelt zich bijna volledig automatisch in voor u. U krijgt van ons het polsbandje in bruikleen, en daarvoor betaalt u €15,- borg. Het is ook mogelijk om met uw smartwatch in te loggen bij een apparaat, mits u de MyWellness app hierop heeft gedownload.

Voor een soepele overgang naar de nieuwe oefenzaal en trainingsmogelijkheden, zal er een trainer tijdens uw FysioSport sessies aanwezig zijn.

We hopen dat u vanaf 17 oktober zo goed geïnformeerd in de vertrouwde omgeving met moderne apparatuur kunt werken aan uw gezondheid.

 

Met sportieve groet,

 

Uw team FysioSport Buitenlust

Terug naar overzicht
Update trainingsruimte 2
© 2024
Created by