Telefoon

0478 - 55 01 56

Update traingingsruimte 1

Beste FysioSporters,

Zoals u al misschien gehoord of gelezen hebt, wordt onze oefenzaal in het nieuw gestoken. Er wordt nieuwe moderne apparatuur geplaatst, de vloer wordt onder handen genomen en de muren worden geverfd. Dat gaat plaatsvinden in de week van 10 tot en met 14 oktober. Dat houdt in dat de vrije FysioSport in die week gesloten is en dat helaas u niet kunt sporten.

Tot 10 oktober kunt u nog reserveren via Supersaas zoals u gewend bent. Alle reserveringen daarna worden geschrapt. Vanaf 17 oktober is het weer mogelijk om te sporten en kunt u uw trainingssessies weer inplannen, maar dan via de MyWellness App. Met deze app zijn er veel mogelijkheden waardoor uw trainingen beter, leuker en makkelijker te plannen worden. Als onze MyWelness-app online is, kunt u uw trainingssessie weer reserveren. Deze app kan via smartphone, tablet of computer gebruikt worden. Daarover ontvangt u binnenkort meer informatie.

Doordat we onze oefenzaal in het nieuw steken én gaan werken met trainers én met de MyWelness-app, gaat u als FysioSporter meer begeleiding krijgen, uw trainingsprogramma aanpassen en meer plezier beleven aan uw verblijf bij ons, maar waarschijnlijk ook daarbuiten. Gezamenlijk werken aan een betere gezondheid, conditie en/of minder klachten in de gezellige ambiance die u van ons gewend bent, streven wij na en gaan we vanaf 17 oktober intensiveren.

Om dit allemaal mogelijk te maken zullen de tarieven van de FysioSport wel wat stijgen. We hebben de afgelopen jaren onze tarieven “bevroren”, zodat u op dat gebied niet veel verandering gemerkt heeft, maar met deze grote verandering en de stijgende kosten op andere gebieden gaan ook uw FysioSport-abonnementsgelden omhoog.

Houd onze (sociale)media, nieuwsbrief en mailings goed in de gaten, want u gaat de komende weken  meer informatie krijgen ten aanzien van de FysioSport nieuwe stijl. We gaan een mooie revolutionaire verbetering tegemoet op het gebied van gezond bewegen en dat gaat u samen met ons beleven. We wensen u daar alvast veel plezier mee.

 

Als u nog vragen en/of opmerkingen heeft, dan horen we dat natuurlijk graag en kunt u ons via de bekende wegen bereiken, bij voorkeur via mail: info@fysiotherapievenray.nl.  

 

Met sportieve groet,

 

 

Team Fysiotherapie, Acupunctuur en FysioSport Buitenlust

 

Terug naar overzicht
Update traingingsruimte 1
© 2024
Created by