Telefoon

0478 - 55 01 56

Vierdaagse blog - dag 2

Onze collega Bram loopt dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse. Via deze blog houdt hij u op de hoogte van zijn ervaringen. 

Vanmorgen ging het dan voor het 'eggie' beginnen. Onze 4(3) daagse gaat van start. Om 2:45 ging de wekker. Phoeff dat is even andere koek... Snel snel de lekker vooraf gesmeerde boterhammen nog in de tas plus een fles gekoeld water en op het fietsje naar het station. Keurig op tijd op de Wedren, waar we een bakje koffie drinken met mijn neef, die we daar tegen het lijf liepen. Samen zijn we sterk, dus starten maar!

Na wat opbeurende woorden van de marsleider werden we weggeschoten om 4 uur. Man, man, wat een hoop mensen op de been. Je trainingstempo kun je meteen uit het raam gooien, want dat gaat gewoon niet als je met zo'n massa loopt! Na een uurtje of 2.5 vielen er wat meer gaten en kon je gemakkelijker je tempo lopen. Zo hebben we doorgelopen tot onze eerste pauze om 9:15. Toen waren we al zeker over de helft. Dit geeft de burger moed en is mentaal lekker. Na max 15 min en een sokkenwissel voor mij (ik heb snel warme voeten), gingen we door. Toen we in Wijchen de samensmelting met de 40km hadden, was het weer even aanpassen aan het tempo. Maar wat een sfeer overal langs de kant! Dan is een versnelling terug ook helemaal niet erg. 10 km voor het einde hebben we nog even een snelle stop gedaan en waren uiteindelijk om 13:15 binnen.

Heerlijke dag! Super ervaring en lekker gelopen. Al even op de wedren op adem gekomen, waar Birgit en Manou (onze dochter) er ook waren om ons weer in Nijmegen te verwelkomen. Nu thuis de voetjes even lekker in een koud bad!


Morgen de dag van Groesbeek! We hebben er zin in.

Sportieve groet,

Bram

Terug naar overzicht
Vierdaagse blog - dag 2
© 2024
Created by