Telefoon

0478 - 55 01 56

Sportmasseur Rob Driessen

Vanaf maandag 21 maart werken wij samen met sportmasseur Rob Driessen. Rob stelt zich graag aan u voor: 

Sporten is in Nederland zeer populair. Steeds vaker gaan we grotere sportieve uitdagingen aan. Welke uitdaging je ook aan gaat, je wilt zo fit mogelijk aan de start staan. De sportmasseur helpt je hierbij. De sportmasseur is de expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. Een sportmassage is een goed middel om spieren te stimuleren voor een prestatie en sneller te laten herstellen na een inspanning en tevens een hulp ter voorbereiding op een volgende prestatie.

Zelf ben ik actief in de wedstrijdsport als mountainbiker, wielrenner en hardloper. Als duursporter weet ik hoe belangrijk het is om buiten training, voeding en materiaal je lichaam goed te moeten verzorgen. Als sporter/ sportmasseur kan ik me goed inleven in de sporter op ieder niveau zodat er samen kunnen werken aan je eigen sportieve
doelstellingen. 

Als NGS sportmasseur / sportverzorger heb ik op verschillende disciplines ervaring opgedaan. Als sportmasseur ben ik aanwezig bij verschillende grote hardloopwedstrijden en doe de verzorging voor een mountainbike team Adrienobikes bij voetbalvereniging Wittenhorst heb ik reeds de nodige ervaring opgedaan in het verzorgen, tapen en masseren van de selectie van Wittenhorst.

Van voetballer, hardloper, wielrenner, tenniser, ruiter tot hockeyer iedereen kan bij de Sportmassage Rob Driessen terecht voor een massage op maat. Aan de hand van een persoonlijke intake wordt de klachten of wensen in kaart gebracht en in gezamenlijk overleg een behandelplan opgesteld. Voor de sporter op elk niveau kan sportmassage ervoor zorgen de klachten op effectieve wijze zullen worden aangepakt door middel van strijkingen en knedingen. Om het herstel meer kracht bij te zetten kan er ook nog getapet worden.


Ontspanningsmassage
De sportmasseur kan je ook van dienst zijn bij een stijve nek, schouders ,een stijve rug of gewoon als ontspanning. Binnen de praktijk worden regelmatig cliënten doorverwezen naar de sportmasseur om bepaalde spiergroepen te masseren met als doel de de doorbloeding te verbeteren, het herstellen van het bindweefsel, en het afvoeren van de afvalstoffen te bevorderen. Door de stevige massage krijgt men door de verbeterde doorbloeding minder kans op spierspanning knopen.

Samenwerking 

Vanaf 21 maart zal Rob Driessen Sportmassage deel uit maken van het Team specialisten van Fysiotherapie Buitenlust in Venray. Bij deze moderne praktijk bieden ze specialisaties aan met zorg op maat. Persoonlijk en professioneel. Dit alles in een ruime, veilige, sfeervolle en vertrouwde omgeving. Deze kenmerken zijn voor mij van belang wat ik als sportmasseur wil bieden aan de cliënten. Voor tarieven en afspraken kunt u een app sturen naar 06-24265733.

Werktijden
Maandag 16.00 - 22.00 uur
Dinsdag 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 18.30 - 22.00 uur
Donderdag 18.30 - 22.00 uur
Vrijdag 18.30 - 20.00 uur

Terug naar overzicht
Sportmasseur Rob Driessen
© 2024
Created by