Telefoon

0478 - 55 01 56

Werken bij de KNVB

Wist u dat Liona Zwartkruis buiten haar werkzaamheden in onze praktijk ook actief is bij de KNVB. Benieuwd wat zij precies doet? U leest het hier! 

Naast het werken bij Buitenlust, werk ik ook nog een halve dag per week bij de KNVB. Vanaf begin oktober ben ik actief als fysiotherapeute bij de KNVB jongens onder 12 (JO12). Elke woensdagmiddag is er in Swalmen een training vanuit de KNVB voor jongens die, qua niveau, boven hun team uitsteken. Deze jongens worden door de KNVB uitgenodigd om één keer per week te komen trainen met jongens van hetzelfde niveau. Op deze manier worden de jongens meer uitgedaagd en kunnen ze zich beter ontwikkelen. Daarnaast kunnen deze jongens makkelijker in beeld gebracht worden bij profclubs om daar bijvoorbeeld een stage te doen.

Tijdens deze trainingen ben ik aanwezig als fysiotherapeute. Mocht er iets gebeuren op de training dan kan ik inspringen en behandelen. Ook kunnen de jongens vragen stellen aan mij over hun gezondheid. Mochten de jongens klachten hebben, dan kunnen ze voor de training contact met mij opnemen. Ik kan dan voor de training onderzoek doen en advies geven over de belastbaarheid van de voetballer en wat ze wel of niet kunnen doen tijdens de training. Daarnaast kan ik ze tips en oefeningen meegeven voor thuis.

Mijn eigen hobby is voetbal en ik vind het ontzettend mooi om mijn hobby en vak te kunnen combineren! Ik vind het heerlijk om op het voetbalveld te staan en ook mijn werk uit te kunnen voeren. Daarnaast zorgt deze activiteit voor extra afwisseling tijdens mijn werkweek. Ook bouw ik hiermee een mooi netwerk op, wat misschien ooit nog van pas zou kunnen komen in de toekomst.

Momenteel liggen deze trainingen helaas ook stil vanwege de coronamaatregelen, maar hopelijk kan ik in het nieuwe jaar hier weer snel mee aan de slag!

Terug naar overzicht
Werken bij de KNVB
© 2024
Created by