Telefoon

0478 - 55 01 56

Nieuw! Cursus valpreventie

Binnenkort starten we bij fysiotherapie Buitenlust met een cursus valpreventie en valtraining. Deze cursus is geschikt voor mensen die angst hebben om te vallen (en daardoor minder bewegen) of mensen die gevallen zijn en graag weer het vertrouwen in hun lichaam willen terug krijgen.

In de cursus focussen we ons op twee hoofdonderdelen.

  • Valpreventie: via een parcours met hindernissen dagen we u uit om dagelijkse uitdagende activiteiten op een veilige manier weer uit te voeren.
  • Valtraining: het breken van een val en het opstaan van de grond.

Deze cursus bestaat uit 10 trainingen van 1 uur waarbij er aandacht is voor enerzijds het vallen voorkomen en anderzijds het val breken.

Kosten?

Deze valpreventie cursus organiseren wij in samenwerking met gemeente Venray. Voor inwoners van de gemeente Venray is deze cursus daarom gratis. 

Wanneer?

De eerste valpreventie cursus start op 15 november 2021. Deze cursus is momenteel vol. Begin 2022 wordt er opnieuw een valpreventie cursus georganiseerd. 

Aanmelden

Bent of kent u iemand met valangst? Meldt u dan aan bij onze balie of via 0478-550156 of info@fysiotherapievenray.nl. U wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Begin 2022 wordt er contact met u opgenomen.

Terug naar overzicht
Nieuw! Cursus valpreventie
© 2024
Created by