Telefoon

0478 - 55 01 56

Acupunctuur na Covid-19

Corona lijkt onder controle. Versoepelingen alom.

Voor mensen die te kampen hebben met langdurige Coronaklachten valt er nog weinig te juichen. Ze hebben er simpelweg de kracht niet voor. De huidige versoepelingen geven ons de ruimte om ons vrijer te bewegen. We kunnen er weer op uit, vrienden bezoeken en leuke activiteiten ondernemen. De mondkapjes mogen aan de kant en we gaan weer vol energie genieten van een mooie zomer, lekker op vakantie en bezienswaardigheden bezoeken.

Maar als het lichaam het na een doorgemaakte Covid-besmetting nog laat afweten hebben de versoepelingen weinig meerwaarde. Helaas ervaren veel mensen nog langdurig klachten, zoals onder meer kortademigheid, vermoeidheid, concentratieverlies, pijn op de borst, hartkloppingen, slapeloosheid, angst, depressie, stress. Naast Covid-gerichte fysiotherapie kan acupunctuur het herstelproces aanzienlijk bevorderen. Acupunctuur heeft een rijke geschiedenis in het behandelen van bovengenoemde gezondheidsproblemen. Om deze toepassing kracht bij te zetten heeft José onlangs de specifieke training: “Acupunctuur bij Post-Covid Longaandoeningen” gevolgd.

Samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van jou specifieke klachten. In deze holistische benadering kijken we niet alleen naar de klachten van nu, maar ook naar eventuele gezondheidsproblemen van vóór de Corona en hoe het hele ziekteproces is verlopen en beleefd.

Ben je benieuwd wat acupunctuur voor jou kan doen? Voor meer informatie of een afspraak kun u direct contact opnemen met 0478-550156 of stuur een mail naar info@fysiotherapievenray.nl.

Terug naar overzicht
Acupunctuur na Covid-19
© 2024
Created by