Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Inlog-Café Buitenlust

Door de verlenging van de lockdown blijven er steeds minder activiteiten over om onze dagen te vullen. Eenzaamheid is een groeiende vijand in deze winterse lockdown. Met trots presenteren wij u daarom: Inlog-Café Buitenlust!

We missen onze uitgaansmogelijkheden en onze persoonlijke contacten, het ons begeven in een gezellige omgeving waar mensen graag bij elkaar komen. We missen onze sportmaatjes. Ook daar biedt Buitenlust graag een invulling in, in de vorm van een Inlog-Café.

Het Inlog-Café is een digitale uitgaansomgeving waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, elkaar weer aan kunnen kijken, waar je je verhaal kunt doen en waar je gehoord wordt. Een plek waar mensen vanuit hun eigen bubbel elkaar kunnen ontmoeten, gewoon voor een praatje. Het kopje koffie of thee zet je zelf.

Het Inlog-Café wordt, op gezette tijden, opgezet via Microsoft Teams. Dit is een laagdrempelig programma, in principe op iedere computer beschikbaar. Mocht het zijn dat onzekerheid in deze digitale techniek u ervan weerhoudt om het te proberen. Schroom niet, laat het ons weten. Vergroot uw wereld! We denken graag met u mee. We kunnen vooraf altijd proberen een test-lijntje op te zetten.

Bent u geïnteresseerd in het Inlog-Café, laat het ons weten en stuur een berichtje naar jmerkx@fysiotherapievenray.nl. Informatie over de startdatum en tijd ontvangt u na aanmelding. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar overzicht
Inlog-Café Buitenlust
© 2021
Created by