Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Gratis online yoga

Speciaal voor onze FysioSporters die momenteel helaas niet bij ons in de praktijk kunnen komen sporten bieden wij gratis online yogalessen aan onder leiding van onze acupuncturiste José Merkx. 

Logisch maar helaas wordt de lock-down steeds weer verlengd. De cijfers van het RIVM zijn nog niet veelbelovend als het gaat om versoepeling van de maatregelen. Tot die tijd is sporten bij ons op locatie Buitenlust niet vrij toegankelijk. In deze sombere, natte dagen na de feestdagen is het des te belangrijker niet bij de pakken neer te gaan zitten en het liefst zoveel mogelijk te bewegen. Uiteraard zijn de sportvideo’s uit de eerste lock-down nog steeds beschikbaar. 

De Yogalessen van Buitenlust daarentegen gaan wél “gewoon” door. Iedere maandag- en donderdagochtend worden er online yogalessen gegeven. Na een onwennige start gaat het steeds beter en vertrouwder, zowel bij de yoga-docent als bij de deelnemers. Het is gebleken dat het werkt en dat er echt een yoga-gevoel kan worden gecreëerd. Zolang sporten in de zaal niet mogelijk is bieden wij onze trouwe sporters graag de gelegenheid digitaal aan te schuiven in onze yogalessen. Informatie over de yogalessen Buitenlust vind je hier op onze site.

De yogalessen zullen plaatsvinden op donderdagochtend, op gezette tijden, via Microsoft Teams. Dit is een laagdrempelig programma, in principe op iedere computer beschikbaar. Mocht het zijn dat onzekerheid in deze digitale techniek je ervan weerhoudt om het te proberen. Schroom niet, laat het ons weten. Vergroot je wereld! We denken graag met je mee. We kunnen vooraf altijd proberen een test-lijntje op te zetten.

Bent u geïnteresseerd in online yogalessen, laat het ons weten en stuur een mail naar jmerkx@fysiotherapievenray.nl. Informatie over de startdatum en tijd ontvangt u na aanmelding. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar overzicht
Gratis online yoga
© 2021
Created by