Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Actie Alp d'Huzes

Heb jij dat ook, dat mensen, vrienden bekenden of familie opeens de diagnose kanker krijgen. Ook zo bij mijn beste vriendin Mieke, zij vocht als een leeuwin en overwon maar niet bij iedereen die ik kende liep het zo goed af. Ik vond het altijd zo moeilijk hiermee om te gaan want het is een ziekte waar nog zoveel onderzoek voor nodig is. Hoe kun je positief blijven….

Nadat ik zelf klachten had, kreeg ik zelf op 18 juli 2019 te horen dat ik darmkanker had. Ga ik nu dood was mijn eerste gedachte, dit kan toch niet ik heb 3 prachtige zoons met schoondochters, een lieve man, ouders, een fijne familie, dit kan toch niet zomaar het einde zijn van mijn leven….. ik wil nog leven, nog zoveel betekenen voor iedereen. Dan zit je opeens in een “rollercoaster”, er waren momenten dat ik echt het geloof had dat het goed zou komen maar dan opeens waarom zou het bij mij wel goed komen en bij zoveel anderen niet, de angst die dan de overhand krijgt is beklemmend. Alle specialisten en verplegend personeel in het Maxima ziekenhuis in Veldhoven waar ik onder behandeling kwam hebben mij super goed behandeld. Ze waren eerlijk in hun diagnose die pijnlijk was maar konden me vertellen dat omdat er al zoveel onderzoek naar was gedaan het behandelbaar was.

Nu een paar maanden verder ben ik volledig genezen verklaard en ook mijn werk als secretaresse bij Fysiotherapie praktijk Buitenlust te Venray doe ik weer voor de volle 100%. Op mijn werk ontmoet ik iedere dag cliënten die vechten tegen deze slopende ziekte en ik voel met hun mee, weet wat ze ondergaan, ook zij zijn mijn motivatie. Ik ga meedoen met de Alpe d’Huzes, bedwing lopend deze berg, met uw gift komen we een beetje dichter bij de top waar we op een moment kunnen zeggen dat er niemand meer dood gaat aan kanker zou dat niet mooi zijn.

Wilt u mij steunen ? zodat we samen deze top bereiken? Door het kopen van het mondkapje met het logo van de Alp d’Huzes helpen we op de eerste plaats onszelf te beschermen tegen deze vreselijke Corona pandemie. Maar tegelijkertijd steunen we het KWF om onderzoek te doen naar de vreselijke ziekte kanker. De prijs van het mondkapje (kleur donkerblauw, wasbaar en 3 laags) is € 5.00 maar meer doneren mag natuurlijk altijd. U kunt door middel van een berichtje naar  akersten@fysiotherapievenray.nl u bestelling met aantal doorgeven, ik zorg ervoor dat mondkapjes voor u klaar liggen.

Help mij en bescherm uzelf en anderen. Alvast bedankt!!

Met vriendelijke groet,

 

Anita Kersten-Vermeulen

Wilt u meer lezen over deze actie? Klik hier.

Terug naar overzicht
Actie Alp d'Huzes
© 2021
Created by