Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Afscheid Silvia

Al weer een tijd terug heeft Silvia ons laten weten een nieuwe uitdaging in haar leven aan te willen gaan. Het leven maakt rare kronkels en dat geeft tijd voor reflectie en zingeving, een zoektocht naar nieuwe wegen en nieuwe kansen.

Al 20 jaar is Silvia een vast gezicht binnen onze praktijk. Met haar achtergrond van CIOS en Fysiotherapie is zij actief geweest voor vele cliënten, in het bijzonder voor cliënten met bekkenproblematiek. Daarnaast actief begeleider van sportgroepen, zwangeractief cursussen, cursussen voor jonge mama’s en last but not least de yogacursussen.

Silvia was en is een plezierige collega, een ontzettend fijn mens, een prettige persoonlijkheid met altijd een luisterend oor voor iedereen. Silvia staat haar mannetje, heeft een mening en weet op te komen voor de belangen van haar collega’s en cliënten. We hebben als familie Buitenlust lief en leed gedeeld en daarom gaan we Silvia echt missen. We zijn haar erkentelijk voor alles wat ze voor onze praktijk betekend heeft en danken haar cliënten voor het in haar gestelde vertrouwen.

Wij vinden het bijzonder jammer dat Silvia vertrekt maar we begrijpen haar keuze voor verdieping in de aspecten van afscheid, rouwverwerking en verlies van gezondheid. Vanaf 1 augustus begint voor Silvia de nieuwe weg van leren voelen, je goed voelen en je goed blijven voelen. Silvia gaat haar eigen weg en het zal niemand verbazen: nu met haar eigen bedrijf namelijk Via-Silvia.

We wensen haar succes in haar nieuwe uitdaging en weten dat ze daar net zo succesvol zal zijn als bij ons.

Silvia is en blijft een kanjer!

P.s. Wil je graag meer weten over Via-Silvia, kijk dan op www.via-silvia.nl 

Terug naar overzicht
Afscheid Silvia
© 2020
Created by