Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

25 jaar FysioSport

In 1994 zijn de eerste 2 groepen FysioSport van start gegaan, toen nog onder de naam FysioFitness. Onder leiding van Jan van den Berg en Rob Pleysier werd er op twee avonden een uur les gegeven in de fitnessruimte van de praktijk aan de Gouden Leeuw. Vanaf 2000 werd er in de kelder van de praktijk aan de Helfrichstraat (zie foto) gesport en tegenwoordig in de ruime en lichte oefenzaal van Buitenlust. 

Dit jaar bestaat de FysioSport 25 jaar en wordt er aan 22 groepen in de week les gegeven door 11 collega's. Meer dan 280 fanatiekelingen komen wekelijks sporten en vele zijn al jaren lid, 8 personen zijn zelfs al lid vanaf het eerste uur. Onderstaande mensen zijn daarom door ons in het zonnetje gezet en hebben ter ere van hun 25 jarige lidmaatschap een activity tracker gekregen, zodat zij nu wekelijks alle inspanningen op het horloge bij kunnen houden.

Theo Dings, Jaques Kruunenberg, Vera Groeneveld, Jacqueline Coenen, Martien Classens, Ans Classens, Jan Cup en Kees Gommers, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en hopelijk blijven jullie nog vele jaren actief bij Buitenlust.

 

Terug naar overzicht
25 jaar FysioSport
© 2019
Created by