Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Nieuws maatschap

De afgelopen 29 jaar heeft Cees van Leeuwen als mede-eigenaar de praktijk gerund. 
1 april 1990 is hij gestart op de Gouden Leeuw en zo'n 10 jaar later verhuisd naar de Helfrichstraat. Nu alweer een aantal jaren samen met Ewald Overbeek eigenaar van Fysiotherapie & Acupunctuur Buitenlust.
 
Cees heeft onlangs besloten om de maatschap te verlaten en als werknemer in dienst te komen van de praktijk. Hij heeft er mede voor gezorgd dat de praktijk is uitgegroeid tot wat het nu is. Een grote, toegankelijke praktijk met verschillende specialisaties, FysioSport en Acupunctuur.
We zullen hem missen als werkgever, maar zijn blij dat hij nog twee dagen in de week als acupuncturist blijft werken in onze praktijk.

Collega Brendan Rijsdijk gaat zijn stokje overnemen. Na 12,5 jaar in dienst te zijn geweest als werknemer, gaat Brendan vol enthousiasme samen met Ewald de praktijk runnen. Brendan is ambitieus, vol goede plannen en heeft energie voor 10.
Onder zijn leiding zal de praktijk zeker nog groei door gaan maken, zowel in de breedte als in de diepte. 

Wij wensen beide collega’s veel werkplezier in hun nieuwe functie en verwachten een mooie samenwerking van Ewald en Brendan als nieuwe “maten”.

Terug naar overzicht
Nieuws maatschap
© 2020
Created by