Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Contracten zorgverzekeringen 2020

Ook in 2020 hebben wij geen contract afgesloten met De Friesland Zorgverzekering.

Net zoals vorig jaar hebben wij ervoor gekozen om geen overeenkomst met de Friesland Zorgverzekeraar aan te gaan. Onder meer de verschillen van mening over verplichte uitzet van klanttevredenheidsonderzoek, avond- en weekendopenstelling tegen de standaardtarieven die al te laag zijn, de verplichte service afspraken en te veel nadruk op behandelgemiddelden maken dat wij deze overeenkomst niet konden aangaan.

Met alle andere zorgverzekeringen hebben wij voor 2020 wel de contracten getekend. Dit betekent dat de declaraties voor de fysiotherapiebehandelingen rechtstreeks bij uw verzekering door ons ingediend en afgehandeld kunnen worden.

Wij zijn overtuigd de best mogelijke zorg te bieden aan onze cliënten vanuit een multidisciplinair centrum dat aan alle eisen anno 2019 voldoet. Wij doen ons uiterste best om in samenspraak met de cliënt en eventuele verwijzers te komen tot een zo optimaal mogelijk behandelresultaat. Wij trachten zo toegankelijk mogelijk met al onze inspanningen het maximale te doen om de vragen van de cliënt te beantwoorden en vorm te geven aan hooggespannen verwachtingen. Wij doen dit vanuit de eisen die de beroepsorganisatie èn de BIG (wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) aan ons stelt.

Bent u verzekerd bij De Friesland Zorgverzekeraar?

U bent welkom binnen onze praktijk, maar de behandelingen zullen niet meer direct bij Uw zorgverzekeraar, maar rechtstreeks bij u worden gedeclareerd, u dient deze behandelingen te betalen en kunt de nota vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar. De Friesland Zorgverzekeraar zal een deel van deze nota vergoeden.

Welke zorgverzekering past bij u?

Klik hier voor een overzicht.

 

Terug naar overzicht
Contracten zorgverzekeringen 2020
© 2019
Created by