Telefoon

0478 - 55 01 56

Nieuwe Website wordt gelanceerd!

Vanaf 30 maart zijn wij, praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en FysioSport Buitenlust, met onze nieuwe website in de lucht. Na 7 jaar waren we toe aan een nieuw jasje. We zijn hartstikke trots op dat nieuwe jasje, nu het klaar is.

Een moderne vormgeving, informatie gemakkelijk te vinden, praktisch in gebruik en nog vollediger dan voorheen. Frisse uitstraling, persoonlijk en duidelijk. Het geeft zicht op onze praktijk, de mensen die er werken en wat zij doen.

Wanneer u op de Website komt ziet u op de eerste pagina een panorama-indruk van onze moderne oefenzaal. Wij noemen dat wel eens “het kloppend hart“ van de praktijk. Er is altijd actie. Het is onze trots! Het centrum van de FysioSport.

Ga ook eens naar de bodycheck pagina. Hier kunt u zelf meer te weten komen welke klacht u (waarschijnlijk) heeft en of het zinvol is om naar de praktijk te komen.

Kortom: we durven wel te zeggen dat deze Website hoort bij ons en van ons is. Dit is wat we zijn en onze website laat het zien. Wij blijven vooruitstrevend in ons vakgebied, de sfeer in onze praktijk is open, direct en vriendelijk. We hopen dat u dat ook vindt!

Mocht u vragen hebben of u aan willen melden, aarzel niet contact met ons op te nemen: we zijn er voor onze cliënten! Kom het ervaren.

Terug naar overzicht
Nieuwe Website wordt gelanceerd!
© 2018
Created by