Telefoon

0478 - 55 01 56

Individuele FysioSport

Wilt u liever individueel trainen in plaats van in groepsverband? FysioSport Buitenlust biedt u trainingen op eigen risico en verantwoordelijkheid; u bent geheel zelfstandig in onze trainingsruimte actief. Deze mogelijkheid bestaat echter uitsluitend indien u bij ons in behandeling bent geweest en direct aansluitend aan de behandeling verder wilt werken aan uw kracht en/of conditieniveau. Als u kiest voor Individuele FysioSport dan moet u vooraf een fit-test uitvoeren; hieruit volgt een advies ten aanzien van bewegen en uw fitheid. Deze fit-test kost € 35.

Er is geen begeleiding zoals bij de groepstrainingen. Wel zal er regelmatig een fysiotherapeut in de buurt zijn die u met raad en daad kan bijstaan. Mocht u alleen in de oefenzaal aan het sporten zijn dan verzoeken wij u om het alarm dat bij de infobalie hangt, bij u te dragen.

Wat kost het?

U kunt een FysioSport kwartaalabonnement afsluiten. Dit kwartaalabonnement houdt in dat u 3 maanden onbeperkt kunt trainen. De kosten voor dit abonnement zijn € 66,-. Dit gaat via automatische incasso en heeft een doorlopend karakter. Wilt u stoppen? Dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand.

Rooster

De mogelijkheden tot het individuele sporten zijn dagelijks van maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 19.00 uur en vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.

Fitnessuren Individuele FysioSport

Let op: dit is uitgezonderd van de tijden van de groepsfitness!

Fitnessuren GroepsFysioSport

Aanmelden

Meld u telefonisch aan voor de individuele FysioSport via 0478-550156 of vul ons aanmeldformulier in. Uiteraard kan het ook rechtstreeks in aansluiting op uw behandeling bij uw fysiotherapeut.

Aanmeldformulier
© 2018
Created by