Telefoon

0478 - 55 01 56

Headerafbeelding

Yoga

Hatha Yoga

Onder begeleiding van acupuncturist José Merkx werkt u tijdens de yogales aan flexibiliteit, kracht, balans en een goede houding. De ademhaling speelt hierbij een grote rol en zowel inspanning als ontspanning komen tijdens de les aan bod. U zult zich fysiek en mentaal fitter voelen als u regelmatig yoga beoefent.

  

                                                                                                                                                                                                   

Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/module/mod_tabs/class/class.tabs.php on line 217 Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/module/mod_tabs/class/class.tabs.php on line 217

Wat is Hatha Yoga?

Bij Yoga denken veel mensen aan ingewikkelde en onhaalbare houdingen. Waarschijnlijk omdat we meestal de ideale plaatjes tegenkomen met de meest perfecte uitvoeringen. “Dat kan ik nooit!”, wordt er al gauw geroepen. Troost u, het gaat er niet om om dat ideale plaatje na te doen. Het gaat erom de houding naar beste kunnen te benaderen, voor zover uw lichaam dat toestaat, zonder te forceren. Door bewust te bewegen leer u uw eigen lichaam beter kennen en beheersen. U leert uw grenzen kennen, maar deze ook te verleggen.

Toch is Yoga niet voor watjes. Yoga is voor mensen die zichzelf durven te ontmoeten. Door heel dicht bij uzelf te komen en bewust te bewegen creëert u een balans tussen lichaam en geest. U wordt er zowel fysiek als mentaal sterker en soepeler van. Het is zeker niet zweverig, integendeel, het zet u met beide benen stevig op de mat. Het geeft u een gedegen fundament waar u op voort kunt bouwen in het dagelijks leven.

Tijdens een yogales wordt u begeleid rustig, beheerst en vloeiend de bewegingen uit te voeren. Passend bij uw niveau. Iedere les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening waarbij het lichaam volledig tot rust komt en het denken kalm wordt.

Durft u uzelf te ontmoeten, te versterken, te ontplooien? U bent van harte welkom!

Zonnige groet,  José Merkx

Wat kost het?

U bent van harte welkom om een gratis proefles te volgen (wel aanmelden), zodat u zelf kunt ervaren wat Yoga met u doet.

De yogalessen worden gegeven op maandagmorgen van 8.45 tot 9.45 en donderdagmorgen van 8.45 tot 9.45 en 10.30 tot 11.30 uur. 
Deze yogales is geschikt voor beginners en licht gevorderde.

Kosten: 9 euro per les (d.m.v. abonnement).

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@fysiotherapievenray.nl, of u belt 0478-550156

 

Aanmelden

Bel 0478-550156 of vul ons inschrijfformulier in om u aan te melden! U kunt uiteraard ook langskomen op de praktijk en u aan de balie aanmelden.

Aanmeldformulier
© 2023
Created by