Bel direct: 0478 - 55 01 56

    

Individuele FysioSport

We hebben FysioFitness in groepsverband, maar u kunt ook individueel trainen. Dit betekent dat u traint op eigen risico en verantwoordelijkheid en dat u geheel zelfstandig in onze trainingsruimte bezig bent. Deze mogelijkheid bestaat echter uitsluitend indien u bij ons in behandeling bent geweest en direct aansluitend aan de behandeling verder wilt werken aan uw kracht en / of conditiniveau.
 
Er zal vrijwel altijd een fysiotherapeut in de buurt zijn, die u eventueel kan bijstaan met raad en daad. In principe is er echter geen begeleiding, zoals bij de groepstrainingen.
Mocht u alleen in de oefenzaal aan het sporten zijn dan verzoeken wij u om het alarm dat bij de infobalie hangt bij u te dragen.
 

Wat kost het? 

U kunt een vrije FysioSport kwartaalabonnement afsluiten. Dit kwartaalabonnement houdt in dat u 3 maanden onbeperkt kunt trainen. De kosten voor dit abonnement zijn € 64,50. Dit gaat middels automatische incasso en heeft een doorlopend karakter. Wilt u stoppen? Dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand.
 

Rooster

De mogelijkheden tot het individuele sporten zijn dagelijks van maandag t/m donderdag van 7.30 uur tot 19.00 uur en vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur.
Let op: dit is uitgezonderd van de tijden van de groepsfitness! Deze tijden vindt u hier. 
 

Aanmelden 

U kunt zich telefonisch aanmelden voor de individuele FysioSport via 0478-550156 of u kunt ons inschrijfformulier invullen. Uiteraard kan het ook rechtstreeks in aansluiting op uw behandeling bij uw fysiotherapeut.